We are freerunning is een project van Gymfed waarmee de federatie de sport Parkour & Freerunning in de clubs & communities wil ondersteunen. Het project wordt eveneens ondersteund door Sport Vlaanderen & Ethias. Wat is de sport Parkour & Freerunning? Waar kan je het beoefenen? Deze info vind je hier terug.

Jaarlijks organiseert Gymfed het event MOVE! Dit Freerunning & Parkour event verzamelt alle traceurs op één plek en verzekert hen van een volledige dag boordevol plezier. 

Verder organiseert Gymfed samen met de community ook nog tal van opleidingsmomenten voor lesgevers en beoefenaars.

Nieuws

Freerunning & parkour event MOVE! opent het nieuwe sportseizoen in september

Donderdag 1 jul 2021

Op 11 en 12 september strijkt het Freerunning & Parkour event MOVE! neer in Gent. De gloednieuwe skatepark site aan de Blaarmeersen is de place to be.

Hoe vernieuwend is jullie clubaanbod?

Vrijdag 21 mei 2021

In een wereld met snelle maatschappelijke veranderingen wordt ook de sportsector met heel wat nieuwe uitdagingen geconfronteerd. Dit biedt ook kansen. Kans op vernieuwing in jullie clubaanbod. Hoe Gymfed jullie hierin ondersteunt, lees je hier.

Parkour in de buitenomgeving

Parkour in de buitenomgeving

Vrijdag 21 mei 2021

Gymfed lanceert in mei met veel trots het project 'Parkour in de buitenomgeving'. Voor alle trainers en leerkrachten die willen proeven van de Freerunning & Parkour sport maar hier zelf geen kennis van hebben. Met een kant-en klaar pakket levert Gymfed je alles aan om een toffe Freerunning & Parkour les te geven.

Paasopleidingen parkour en freerunning uitgesteld

Woensdag 24 mrt 2021

Covid-19: stappenplan

Dinsdag 16 mrt 2021

In de bestrijding van het Coronavirus is het uitermate belangrijke om correct te handelen bij symptomen of een hoog risico contact binnen je (sport)bubbel. Het Covid-19 stappenplan helpt je hiermee.