Het Freerunning & Parkour event MOVE! vond dit jaar plaats op zaterdag 15 september in de studentenstad Leuven. Voor deze 4de editie toverden we Hal 5 in Leuven om tot een heus obstakel parkour.

We zorgden opnieuw voor een unieke set-up met tal van stellingen en obstakels zodat iedereen de gelegenheid had om te trainen op een uitdagend beweegplein. Er gingen verschillende initiaties en workshops door waarbij iedereen in een losse en ongedwongen sfeer de aangeleerde technieken kon uitproberen. We voorzagen doorlopend Free jams voor ervaren en/of onervaren freerunners (14+). Voor jongeren onder de 14 waren er initiaties. Wegens groot succes vorig jaar organiseerden we ook dit jaar terug een Speed contest.Nieuws

Alweer een TOP editie van MOVE!

Woensdag 19 sep 2018

Op zaterdag 15 september vond in hal 5 te Leuven het Freerunning & Parkour event MOVE! plaats.

MOVE! komt naar Leuven!

Vrijdag 25 mei 2018

Zaterdag 15 september gaat de 4e editie van het freerunning event MOVE! door. Deze keer wordt Hal 5 in Leuven omgetoverd tot een heus obstakel parkour.

Initiatorcursus Freerunning/Parkour vanaf 2019!

Woensdag 16 mei 2018

Goed nieuws voor de freerunners onder ons die een trainersdiploma wenst te behalen! De 'Werkgroep Opleiding freerunning' van Gymfed werkt momenteel, i.s.m. de Vlaamse Trainersschool (VTS) aan de ontwikkeling van de 'Initiatorcursus Freerunning'.

Geslaagde derde editie Move!

Dinsdag 26 sep 2017

Afgelopen zondag, 24 september, ging de derde editie van Move! door in de parkloods in Antwerpen. We blikken terug op een geslaagde editie.

Foto's

#wearefreerunning

Twitter wordt geladen