Het Freerunning & Parkour event MOVE! vindt dit jaar plaats op zondag 15 september in Vilvoorde. Voor deze 5de editie kunnen de traceurs terecht onder het viaduct voor een heus obstakel parkour.Nieuws

Algemene Technische Vergadering Parkour en Freerunning

Maandag 24 jun 2019

Op 29 juni gaat de allereerste algemene technische vergadering voor parkour en freerunning door in Berchem. Hier zal de denkcel haar werking toelichten, de planning en voorstellen voor het komende seizoen aan jullie voorstellen, en zal er een nieuwe denkcel verkozen worden. Dit is het moment om feedback te geven en suggesties te doen met betrekking tot de ontwikkeling van parkour.

Save the date - MOVE! strijkt neer in Vilvoorde

Maandag 24 jun 2019

Op zondag 15 september verzamelen alle freerunners in Vilvoorde voor een heus Parkour-event. Jong en oud, specialist of recreant, iedereen is welkom!

10 Facts about Freerunning & Parkour

Maandag 8 apr 2019

Tijdens het competitieseizoen nemen we de tijd om elke discipline even van dichterbij te bekijken. Wat houdt de discipline precies in en wat is er nu zo typisch en vooral leuk aan? Deze week is Freerunning & Parkour aan de beurt! Simeon Van der Hoeven geeft deze week op Instagram een blik achter de schermen van zijn leven!

Buitenlands trainingskamp Freerunning & Parkour Denemarken

Donderdag 31 jan 2019

Ben je ouder dan 12 jaar, gebeten door de Parkour en Freerunning-micro en heb je nog geen plannen begin juli? Dan is het trainingskamp in Denemarken perfect voor jou!

Iedereen sport - Meisjes doen ook aan Freerunning & Parkour

Dinsdag 25 sep 2018

Sporten is meer dan medailles sprokkelen op wedstrijden. Gymnastiek, Rope Skipping, Dans & Freerunning is je passie delen met je geliefden en familie. Met onze reportagereeks "Iedereen sport', brengen we om de twee maanden een reportage waaruit blijkt dat onze leden trots zijn op wie ze zijn!

Foto's

#wearefreerunning

Twitter wordt geladen