Het Freerunning & Parkour event MOVE! vond dit jaar plaats op zaterdag 15 september in de studentenstad Leuven. Voor deze 4de editie toverden we Hal 5 in Leuven om tot een heus obstakel parkour.

We zorgden opnieuw voor een unieke set-up met tal van stellingen en obstakels zodat iedereen de gelegenheid had om te trainen op een uitdagend beweegplein. Er gingen verschillende initiaties en workshops door waarbij iedereen in een losse en ongedwongen sfeer de aangeleerde technieken kon uitproberen. Er werden doorlopend Free jams voor ervaren en/of onervaren freerunners (14+) georganiseerd. Jongeren onder de 14 jaar leefden zich uit op de talrijke initiaties. Wegens groot succes vorig jaar organiseerden we ook dit jaar terug een Speed contest. Geniet van de after movie!Nieuws

10 Facts about Freerunning & Parkour

Maandag 8 apr 2019

Tijdens het competitieseizoen nemen we de tijd om elke discipline even van dichterbij te bekijken. Wat houdt de discipline precies in en wat is er nu zo typisch en vooral leuk aan? Deze week is Freerunning & Parkour aan de beurt! Simeon Van der Hoeven geeft deze week op Instagram een blik achter de schermen van zijn leven!

Buitenlands trainingskamp Freerunning & Parkour Denemarken

Donderdag 31 jan 2019

Ben je ouder dan 12 jaar, gebeten door de Parkour en Freerunning-micro en heb je nog geen plannen begin juli? Dan is het trainingskamp in Denemarken perfect voor jou!

Iedereen sport - Meisjes doen ook aan Freerunning & Parkour

Dinsdag 25 sep 2018

Sporten is meer dan medailles sprokkelen op wedstrijden. Gymnastiek, Rope Skipping, Dans & Freerunning is je passie delen met je geliefden en familie. Met onze reportagereeks "Iedereen sport', brengen we om de twee maanden een reportage waaruit blijkt dat onze leden trots zijn op wie ze zijn!

Alweer een TOP editie van MOVE!

Woensdag 19 sep 2018

Op zaterdag 15 september vond in hal 5 te Leuven het Freerunning & Parkour event MOVE! plaats.

MOVE! komt naar Leuven!

Vrijdag 25 mei 2018

Zaterdag 15 september gaat de 4e editie van het freerunning event MOVE! door. Deze keer wordt Hal 5 in Leuven omgetoverd tot een heus obstakel parkour.

Foto's

#wearefreerunning

Twitter wordt geladen