We are freerunning is een project van Gymfed waarmee de federatie de sport Parkour & Freerunning in de clubs & communities wil ondersteunen. Het project wordt eveneens ondersteund door Sport Vlaanderen. Wat is de sport Parkour & Freerunning? Waar kan je het beoefenen? Deze info vind je hier op deze website terug.

Jaarlijks organiseert Gymfed het event MOVE! Dit Freerunning & Parkour event verzamelt alle traceurs op één plek en verzekert hen van een volledige dag boordevol plezier. 

Verder organiseert Gymfed samen met de community ook nog tal van opleidingsmomenten voor lesgevers en beoefenaars.

Nieuws

Boek jouw sportkamp bij Sporta voor de zomervakantie van 2022

Woensdag 5 jan 2022

Het nieuwe jaar is nog maar pas begonnen en we dromen al weg van een sportieve zomervakantie. Boek nu jouw zomer-sportkamp bij Sporta en tel de komende maanden af naar een fantasische zomer!

De eerste Parkour skill competitie komt eraan!

Donderdag 28 okt 2021

In Hal 5, Leuven, wordt op zondag 21 november de allereerste parkour skill competitie van Vlaanderen georganiseerd. Benieuwd naar hoe het er aan toe zal gaan? Geïnteresseerd om deel te nemen? Lees onderaan verder om meer te weten te komen over dit evenement. 

Instructor Meerhout & Masterclass met Jason Paul!

Maandag 25 okt 2021

Spektakel op Lantis World Chase Tag

Vrijdag 8 okt 2021

In de park en ride Luchtbal in Antwerpen vond afgelopen zondag de Lantis World Chase Tag plaats. Internationale en Belgische teams namen het tegen elkaar op in een spectaculair kat & muis spel.  

Parkour & Freerunning op het Kaderweekend

Donderdag 30 sep 2021

Het Kaderweekend zal ook dit jaar online plaatsvinden, met de sessies voor parkour en freerunning ingepland op zondag 10 oktober. Ben jij ook van de partij?