We are freerunning is een project van Gymfed waarmee de federatie de sport Parkour & Freerunning in de clubs & communities wil ondersteunen. Het project wordt eveneens ondersteunt door Sport Vlaanderen & Ethias. Wat is de sport Parkour & Freerunning? Waar kan je het beoefenen? Deze info vind je hier terug.

Jaarlijks organiseert Gymfed het event MOVE! Dit Freerunning & Parkour event verzamelt alle traceurs op één plek en verzekert hen van een volledige dag boordevol plezier. Door Covid-19 kon het event in 2020 helaas niet doorgaan.

Verder organiseert Gymfed samen met de community ook nog tal van opleidingsmomenten voor lesgevers en beoefenaars.

Nieuws

Paasopleidingen parkour en freerunning uitgesteld

Woensdag 24 mrt 2021

Foto / Ketnet

Nieuwe Hoodie afleveringen op ketnet

Maandag 22 mrt 2021

Kan jij ook niet wachten op nieuwe afleveringen van Hoodie? Dan hebben we goed nieuws want ze komen eraan!

Covid-19: stappenplan

Dinsdag 16 mrt 2021

In de bestrijding van het Coronavirus is het uitermate belangrijke om correct te handelen bij symptomen of een hoog risico contact binnen je (sport)bubbel. Het Covid-19 stappenplan helpt je hiermee.

Freerunning wint steeds meer aan populariteit

Vrijdag 19 feb 2021

Freerunning & Parkour is en blijft trending. De sport won de afgelopen tijd enorm aan populariteit en het ledenaantal blijft stijgen. 

Boek jouw sportkamp bij Sporta voor de zomervakantie van 2021

Dinsdag 22 dec 2020

Droom je nu al weg bij een zomervakantie boordevol toffe avonturen? Boek dan vandaag nog je amazing zomer-sportkamp bij Sporta en eindig 2020 met een positieve noot!