We are freerunning is een project van Gymfed waarmee de federatie de sport Parkour & Freerunning in de clubs & communities wil ondersteunen. Het project wordt eveneens ondersteund door Sport Vlaanderen. Wat is de sport Parkour & Freerunning? Waar kan je het beoefenen? Deze info vind je hier op deze website terug.

Jaarlijks organiseert Gymfed het event MOVE! Dit Freerunning & Parkour event verzamelt alle traceurs op één plek en verzekert hen van een volledige dag boordevol plezier. 

Verder organiseert Gymfed samen met de community ook nog tal van opleidingsmomenten voor lesgevers en beoefenaars.

Nieuws

Geslaagde editie van Freerunning & Parkour event MOVE!

Dinsdag 14 sep 2021

Op 11 en 12 september vond, na een jaar uitstel, het Freerunning & Parkour event MOVE! plaats. Traceurs van alle leeftijden en niveaus kwamen samen in Gent, om van de urban sport te genieten.

World Chase Tag komt voor het eerst naar België

Woensdag 1 sep 2021

Op 03 oktober 2021 strijkt World Chase Tag neer in Antwerpen, ook jij kan meedoen!

Opleidingskalender 2021-2022 nu online

Woensdag 18 aug 2021

De online opleidingskalender voor alle trainers, juryleden en bestuurders is beschikbaar. Een mini-site waar alle Gymfed- en vts-opleidingen gebundeld zijn, perfect om jouw persoonlijke opleiding uit te kiezen.

Hoe vernieuwend is jullie clubaanbod?

Vrijdag 21 mei 2021

In een wereld met snelle maatschappelijke veranderingen wordt ook de sportsector met heel wat nieuwe uitdagingen geconfronteerd. Dit biedt ook kansen. Kans op vernieuwing in jullie clubaanbod. Hoe Gymfed jullie hierin ondersteunt, lees je hier.

Parkour in de buitenomgeving

Parkour in de buitenomgeving

Vrijdag 21 mei 2021

Gymfed lanceert in mei met veel trots het project 'Parkour in de buitenomgeving'. Voor alle trainers en leerkrachten die willen proeven van de Freerunning & Parkour sport maar hier zelf geen kennis van hebben. Met een kant-en klaar pakket levert Gymfed je alles aan om een toffe Freerunning & Parkour les te geven.