Het Freerunning & Parkour event MOVE! strijkt dit jaar op zaterdag 15 september neer in de studentenstad Leuven. Voor deze 4de editie toveren we Hal 5 in Leuven om tot een heus obstakel parkour.

We zorgen opnieuw voor een unieke set-up met tal van stellingen en obstakels zodat iedereen de gelegenheid heeft om trainen op een uitdagend beweegplein. Er gaan verschillende initiaties en workshops door waarbij iedereen in een losse en ongedwongen sfeer de aangeleerde technieken kan uitproberen. We voorzien doorlopend Free jamsvoor ervaren en/of onervaren freerunners (14+). Voor jongeren onder de 14 zijn er initiaties. Wegens groot succes vorig jaar organiseren wij terug een Speed contest

Nieuws

MOVE! komt naar Leuven!

Vrijdag 25 mei 2018

Zaterdag 15 september gaat de 4e editie van het freerunning event MOVE! door. Deze keer wordt Hal 5 in Leuven omgetoverd tot een heus obstakel parkour.

Initiatorcursus Freerunning/Parkour vanaf 2019!

Woensdag 16 mei 2018

Goed nieuws voor de freerunners onder ons die een trainersdiploma wenst te behalen! De 'Werkgroep Opleiding freerunning' van Gymfed werkt momenteel, i.s.m. de Vlaamse Trainersschool (VTS) aan de ontwikkeling van de 'Initiatorcursus Freerunning'.

Geslaagde derde editie Move!

Dinsdag 26 sep 2017

Afgelopen zondag, 24 september, ging de derde editie van Move! door in de parkloods in Antwerpen. We blikken terug op een geslaagde editie.

Foto's

#wearefreerunning

Twitter wordt geladen