Dit kan je allemaal verwachten op MOVE! 2022!

Niels Van Santen   ‐  Maandag 5 september 2022

Een eerste kijk op de Setup, challenges en T-shirt.

In het weekend van 24-25 september gaat het Freerunning en Parkour event MOVE! door in Gent. Er is een initiatie zone en vrije jam zone met tal van vrijblijvende challenges.

Setup

MOVE! maakt dit jaar opnieuw gebruik van het het parkourpark en een deel van het skatepark op de Blaarmeersen. Het event bestaat uit twee zones:

  • Initiatiezone: Het veelzijdige materiaal van Imag!n wordt gebruikt om interessante initiaties te geven door ervaren lesgevers.
  • Jam zone: Deze zone omvat het parkourpark en een grote extra stelling setup zoals getoond hieronder (Er zullen ook verticale wanden op de stelling setup zijn, die zijn nu niet zichtbaar op de afbeelding). Daarnaast wordt deze zone verder aangevuld met het nieuwe 'Brick' materiaal en een Air Bag van Janssen-Fritsen. 


Challenges

Op het parkourpark zijn er weer tal van challenges bedacht voor iedereen om vrijblijvend te proberen. Deze keer zijn er tal van challenges verspreid over verschillende niveaus. Het is volledig vrijblijvend en zelf-beoordeeld. Geen prijzen deze keer, enkel inspiratie en fun. Na afloop van het event publiceren we hoeveel challenges iedereen heeft voltooid. Hoeveel kan jij er doen?

MOVE! T-shirt

Voor het allereerst is er op deze editie van MOVE! ook een exclusieve MOVE! T-shirt te verkrijgen, ontworpen vanuit de community door Under Status. De T-shirt kan je voor €15 euro kopen op het event.


Tickets nu verkrijgbaar!

Maak gebruik van de voordelige dag - en weekendtickets in voorverkoop! Meer info over de ticketverkoop vind je hier.

De algemene info voor MOVE! kan je hier terugvinden. Tot dan!